Skład
PARAMETRY:
MASA KAKAOWA: 58%
TŁUSZCZ: 36-38%
TOPNIENIE: 45-50°C
TEMPEROWANIE: 30-32°C
PŁYNNOŚĆ: ŚREDNIA/WYSOKA
Skład: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać śladowe ilości mleka.
Zawartość kakao: minimum 58%
| 
 Składniki odżywcze  | 
 1 porcja 100 g  | 
 % RWS w 100g  | 
| 
 Wartość energetyczna  | 
 2324 kJ / 559 kcal  | 
 28%  | 
| 
 Tłuszcze  | 
 37,4 g  | 
 53 %  | 
| 
 w tym nasycone  | 
 22,9 g  | 
 115 %  | 
| 
 Węglowodany  | 
 45 g  | 
 17%  | 
| 
 w tym cukry  | 
 42 g  | 
 47%  | 
| 
 Białko  | 
 6,5 g  | 
 13%  | 
| 
 Sól  | 
 0,08 g  | 
 1%  | 
								


