Skład
PARAMETRY
MASA KAKAOWA: 34%
TŁUSZCZ: 37-39%
TOPNIENIE: 45°C
TEMPEROWANIE: 28-30°C
PŁYNNOŚĆ: ŚREDNIA/WYSOKA
Skład: cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Zawartość kakao: minimum 34%
|
Składniki odżywcze |
1 porcja 100 g |
% RWS w 100g |
|
Wartość energetyczna |
2300 kJ / 550 kcal |
28 % |
|
Tłuszcze |
37 g |
53 % |
|
w tym nasycone |
23 g |
115 % |
|
Węglowodany |
54 g |
21 % |
|
w tym cukry |
53 g |
59 % |
|
Białko |
7 g |
14 % |
|
Sól |
0,25 g |
4 % |




