GORZKA CZEKOLADA – MALINA
GORZKA CZEKOLADA – MALINA
Podstawą tortu jest mocno czekoladowe ciasto – brownie, na którym znajduje się cremeux z mlecznej czekolady. W środku tortu położona jest warstwa cremeux malinowego z całymi malinami. Całość ukryta jest w musie czekoladowym z gorzkiej i mlecznej czekolady.
MANGO – MARAKUJA
MANGO – MARAKUJA
Chrupiący spód to połączenie białej czekolady, dmuchanego ryżu i maślanego herbatnika. W środku znajdziemy żelkę z mango i pomarańczy oraz maślany krem, którego bazą jest puree z mango i marakui. To w tym właśnie puree i musie z białej czekolady ukryta jest całość pysznego tortu.
ORZECH LASKOWY – MLECZNA CZEKOLADA
ORZECH LASKOWY – MLECZNA CZEKOLADA
Spód tortu tworzą crumble, prażynka (pokruszone wafelki) i naturalna pasta z orzecha laskowego, a wszystko to połączone mleczną czekoladą. W środku odkryjemy żelkę z owoców leśnych. Całość wypełnia niezwykle delikatny orzechowy mus z mlecznej czekolady i pasty z orzecha laskowego.